pilot ure

Pilot- og aviator ure

Der er et antal piloter, der tidligere havde deres første indbyggede computere som armbåndsure. Pilot- og aviator ure har særlige funktioner, der hjælper piloter med bedre synlighed og hjælper dem med at navigere i luften.

Ligesom flere typer ure er et pilot- og aviator ur en af ​​de typer ur, der er specielt skræddersyet til at imødekomme pilotens behov. Santos af Cartier betragtes som det første pilot ur.

 

Kort historie

Med urteknologien stod piloter over for problemer i det tidlige 20. århundrede. Tilbage i disse tider var armbåndsurene ikke så korte, som i dag, men mænd brugte stadig stadig lommeure. Med tiden i slutningen af ​​det 19. århundrede og det tidlige 20. århundrede begyndte folk at bære deres lommeure på deres håndled ved hjælp af specielle stropper.

I året 1904 anmodede Alberto Santos-Dumont, som var en brasiliansk luftfart, Louis Cartier om at designe et pilot- og luftfartsur - Santos af Cartier blev introduceret derefter efter navnene på to venner. At være pilot, Alberto Santos-Dumont, ville have en pålidelig måde at holde kontrol til tiden, hvor han ikke behøvede at fjerne hænderne fra kontrollerne. Louis Cartier skabte et lille guldur med synlige skruer og et firkantet ansigt. Pilot- og flyveurene har gennemgået en stor udvikling over tid. Men folk betragter stadig Santos Cartier som ikke kun det første pilotur, faktisk også det første armbåndsur.

Siden præsentationen af ​​Santos-Dumont-armbåndsuret fra Cartier i begyndelsen af ​​1900'erne har ure beregnet til flyvning taget et varigt sted på piloternes håndled overalt. En hel del af dette kan krediteres de mest punktlige Flieger ure, der blev båret af Luftwaffe i Anden Verdenskrig, som faktisk styrer en stor del af det praktiske designsprog i piloture i dag. Selv i de nuværende funktionsbelastede cockpits stablet med GPS og ledelsessystemet for flyvninger holder rekreative og professionelle piloter stadig et vagt i nærheden - uanset om det kun er for nyhedsværdien.

For at hjælpe piloter og gøre deres job lettere, er der gennem årene gennemført en række innovationer i pilot- og flyveurene. Forskellige mærker integrerede flere elementer som Breitling indførte cirkulær diasregel og kronograf - hjalp piloten med at imødekomme kravene i flyvende kompleksiteter, der er under konstant udvikling. Bortset fra det deltog Bell og Ross, IWC, også Longines i piloturene i krigstid.

Karakteristika ved et pilot- og luftfartsur

Pilot- og luftfartsuret har fået massiv popularitet på grund af deres skarpe læselighed og utilitaristiske æstetik. Placeret mere som et udsagn i dag end de væsentlige værktøjsure, der oprindeligt blev brugt i luften, blev pilot- og luftfartsure svarende til dykkerure undfanget ud af behovet. Pilot- og luftfartsuret har flere funktioner og egenskaber, herunder:

  • En læselig og stor urskive
  • Overdimensioneret snoede krone
  • Ekstra rammærkning
  • Lysstyrke
  • GMT-funktioner eller dobbelt tid

 

Konklusion

Pilot- og flyveurene skal tilfredsstille piloternes behov og hjælpe dem med deres arbejde. De har store urskiver og edb-kantede markeringer. Derudover er den snoede krone overdimensioneret med lædernitterede stropper. Hvis du er ny inden for luftfartsverdenen, er det første armbåndsur, du bør overveje, Santos by Cartier.